Sikkerheten og sikkerheten til BitIQ

Hva annet trenger du å vite om BitIQ? Det gir en nyttig tjeneste kalt CelPay.

Som navnet tilsier, er Celpay en betalingsløsning i appen. Denne tjenesten lar deg nettverke med andre Celsius-brukere for å forenkle sending og mottak av kryptovalutaer. På den måten slipper du å håndtere uhåndterlige kryptografiske adresser og nettverksavgifter.

I stedet, når du sender én Bitcoin, mottar familiemedlemmet eller vennen din én Bitcoin. Best av alt, personen du sender krypto til trenger ikke å ha en Celsius-lommebok for å motta pengene dine. Det blir ikke enklere enn det.

Generelt er det en strømlinjeformet og praktisk plattform. Denne plattformen viser seg å være enkel for kunder å bruke og navigere i alle funksjonene som tilbys.

Det er også verdt å merke seg at selskapet er kjent i samfunnet for ikke å belaste Celsius-nettverksavgifter for tjenestene det tilbyr.

Det betyr ingen innskuddsgebyrer, ingen transaksjonsgebyrer, ingen uttaksgebyrer, ingen gebyrer for tidlig avslutning og ingen opprinnelsesgebyrer. Periode.

Hvilke gebyrer betaler du i appen? De kommer utelukkende fra tredjepartstjenester (som Wyre, Coinify og Simplex) for kjøp av digitale valutaer.

Celsius er også i ferd med å legge til CelSwap, en automatisert markedsmaker (AMM) og desentralisert børs (DEX), til appen. Denne funksjonen vil tillate brukere å bytte mellom valutaer for å dra nytte av høyere renter på enkelte tokens.

Sikkerheten og sikkerheten til BitIQ

Er BitIQ trygt? Dette er et gyldig spørsmål med et komplisert svar.

Tross alt, hver uke er nyhetene fulle av historier om kryptoenheter som blir hacket, noe som resulterer i tap av utallige brukermidler. Hvilke skritt har BitIQ tatt for å sikre at kundenes midler forblir trygge?

BitIQ har lisenser med FinCEN og det amerikanske SEC. Selskapet har mange tiltak på plass for å beskytte brukernes eiendeler. De inkluderer alt fra tofaktorautentisering til biometriske signaturer.

I tillegg blir midler lagret hos tredjeparts depotmottakere som PrimeTrust og Fireblocks. Begge gir forsikring på kundemidler. Fire block bruker MPC (multi-party computation) lommebokinfrastruktur. Celsius har et dedikert internt sikkerhetsteam sammensatt av tidligere militære cybersikkerhetseksperter.

I løpet av deres 3+ år med virksomhet har Celsius aldri hatt et hack, sikkerhetsbrudd eller tap av midler.

BitIQ kan stole på å betale renter og gi lån raskt. Så lenge du holder deg på tærne om disse problemene, vil du ikke bli overrasket når du bruker siden.

Hvordan betaler BitIQ høye renter?

Celsius betaler bare det den tjener. Det er derfor selskapet justerer prisene så ofte. Sammenlignet med hva tradisjonelle finanslånere eller banker lager, representerer det rundt 15 til 20 % av nettofortjenesten.

Dette overskuddet blir distribuert til selskapets aksjonærer, ikke innskytere. Nettverket betaler ikke aksjonærene noe utbytte. I stedet overfører den inntektene til kundene.

Til syvende og sist er Celsius sitt oppdrag å returnere 80 % av inntektene til Celsius-samfunnet via ukentlige rentebetalinger. Celsius genererer fortjeneste ved å låne ut kryptoer (f.eks. Bitcoin (BTC) eller Ethereum (ETH)) til institusjoner.

For øyeblikket har Celsius mer enn 340 000 aktive brukere. Plattformen har også 340 institusjonelle kunder. Forvent å se disse tallene fortsette å stige. Det er også verdt å merke seg at Celsius publiserte en grundig forklaring på hvordan de satte kursene tilbake i 2019.